Kontakt
Adresa:
Rruga e Bogdanëve, Tirana
Phone:
-
Qendroni ne kontakt

Copyright © 2021 Maniacard. All Rights Reserved.

Nature Exploring

Nature Exploring

Nature Exploring

//atb.al/wp-content/uploads/Exploring-new-places.jpg

 

 

 

Të gjitha zonat që shtrihen përgjatë grykëderdhjes së lumit Buna si: Ana e Malit, Rrethinat, Bërdica, Dajçi dhe Velipoja ofrojnë peisazhe te mrekullueshme natyrore.

Zbuloni atraksione që nuk i keni eksploruar më pare.


Shijoni natyren dhe investoni në mirëmbajtjen e saj duke qënë të përgjegjshëm.