Kontakt
Adresa:
Rruga e Bogdanëve, Tirana
Phone:
-
Qendroni ne kontakt

Copyright © 2021 Maniacard. All Rights Reserved.

Bike Riding

Bike Riding

Bike Riding

bike riding, buna

 

 

Shëtitjet me biçikletë janë një nga mënyrat më perfekte për të shijuar natyrën duke e mbrojtur atë. Eksploroni shtigje të reja, shijoni ajrin e pastër duke qenë gjithmonë në aktivitet.
 
Krijoni miqësi të reja, jini në kontakt me vendasit, jepini më shumë jetë dhe adrenalinë pushimeve tuaja.

 
Nëse nuk e keni mevete biçikletën tuaj, në Bërdicë gjeni një qendër për biçikleta ku mund të pajiseni me një të tillë për të shijuar aventurat tuaja.