Kontakt
Adresa:
Rruga e Bogdanëve, Tirana
Phone:
-
Qendroni ne kontakt

Copyright © 2021 Maniacard. All Rights Reserved.

 

 

 

EDU BUNËN

https://atb.al/wp-content/uploads/banner-21-1650x800.jpg

 

 

EDU BUNËN është një projekt edukues dhe ndërgjegjësues, për zhvillimin e një turizmi Eko dhe të përgjegjshëm përreth zonave të lumit Buna.

 

Kliko Këtu

 

 

E-CARDS

Klikoni mbi kartolina dhe beni " Share"

PËRSHTYPJE

Jam shumë e lumtur. Dërgimi i kartolinave është gjithmonë emocionues , por me këtë mënyrë krejtësisht të re , me ecards është fantastike.Një metodë sa origjinale po aq edhe e bukur. Unë jam Tironse, por kam dërguar shumë kartolina nga destinancione të tjera miqve të mi, janë të gjitha kaq të bukura, s'di cilën prej tyre të zgjedhësh më parë.
Mikela
Financiere
Kjo është një gjetje! Me të vërtetë gjetje. Une jam shumë emocionale dhe i dua urimet e personalizuara. Tani kam mundësi ta bëj këtë gjë dhe ta dërgoj tek të gjithë miqtë e mi. Ndaj ftoj secilin prej jush këto festa të uroj me vendin e tij, të uroj me e-card!
Sara
Aktore
Urimet për festat e fundvitit janë gjithmonë të bukura. Ajo që është më e bukur në këtë rast është fakti që ne kemi mundësi të urojmë me vendin tonë. Unë ë përdora dhe përvecse gjen destinacionet më të bukura shqiptare është shumë e lehtë për tu përdorur. Hyn tek website, përzgjedh kartolinën e preferuar, e shkarkon fare lehtë, apo e dërgon direkt si urim tek kushdo që dëshiron.
Enea
IT

Video