Kontakt
Adresa:
Rruga e Bogdanëve, Tirana
Phone:
-
Qendroni ne kontakt

Copyright © 2021 Maniacard. All Rights Reserved.

Bird Watching

Bird Watching

Bird Watching

by admin Velipoja 20 Maj, 2022
https://atb.al/wp-content/uploads/Bird-Watching-2-300x500.jpg

 

 

Lumi Buna, është i pasur edhe me shpendë nga më të ndryshmit dhe më të larmishmit si: karabullaku i vogël (phalacrocrax pygmeus), pulëbardha e zakonshme dhe dallëndyshja e detit (sterna sandricensis) etj.

Ju mund ti vëzhgoni ato kur ndodheni në Berdicë apo edhe në rezervatin e Velipojës ku gjeni të instaluar një kullë vrojtimi për të vrojtuar shpendët shtegëtarë.